Hei tänään opin asioita miten saa kavereiden kanssa olon mahdollisimman lyhyeksi ja kerralla ohi. Kun kaverit saapuvat luoksesi, saattaa tulla olo ettei jaksaisi nähdä niitä, tai onko kenties niin että olet aina keksinyt tekosyitä, mikset voi olla ja nyt olisi vähän niinkuin jo pakko nähdä. Mulla ainakin on, tänään viimeksi:/ mutta tässä mun neuvot:

1. Pyydä kaverisi luoksesi heti koulun jälkeen äläkä anna heille ruokaa.. (älä itsekkään syö, mutta älä "mainosta sitä").. Sillä pian heille tulee nälkä ja he taitavat "joutua" lähteä kotiin syömään. Koulun jälkeen toinen hyvä juttu on, että voit aina vedota läksyihin, vaikkei sellaisia nimeksikään ole, (valitettavasti tämä ei toimi perjantaisin)

2. Katsele kelloa mahdollisimman usein, ja kerro kaikkea mitä aiot tehä.. Esim. juuri kun olette sammuttaneet vaikka tietokoneen niin kerro vaikka mitä aiot tehdä ruaksi tänään.

3. Vaikuta tylsistyneeltä... äläkä aloita keskusteluja tai muutenkaan ota osaa niihin. Hiljaisuus tuntuu epämukavalta, ja kaverisi voikin täyttää sen kertomalla että hänen pitää lähteä kotiin.

4. Tekstaa, älä sano kelle mutta tekstaa, ja ole poissa oleva, sellaisesta ei usein pidetä.

5. Keksi epärealistisia tekemisen aiheita. (kuten minä, joka joutuu hoitamaan 12vuotiasta pikkuveljeä). He tajuavat, ettet ehkä haluaisi olla heidän kanssaan. Ja saattavat jopa iloksesi keksiä sellaisen "testin" että jos hän ei soita sinulle, soitatko sinä heille. Ja et soita. :D

6. Puhu muista kavereistasi pelkkää hyvää. Kaikkea kuinka kivaa teillä oli yhdessä ja muutenkin. Älä koskaan juorua, siihen voi jäädä koukkuun, ja kaverisi pian luulee, että "uskoudut" hänelle. ja juoruat vain hänelle varsinkin jos.. "Älä koskaan kerro tätä eteenpäin"

7. Älä koskaan anna itsesi suostua yökyläilyyn. Yön tunteina helposti kerrot asioita eteenpäin, ja jälkeenpäin  kaverisi keksii vaikka mitä muisteltavaa.

8. Älä muistele, jos kaverisi aloittaa, älä mene mukaan, tai muistele huonojajuttuja. Mieluiten ei kumminkaan mitään.

9. Jos olet ollut ystävä tämän kanssa jo pitkään, kerro usein miten viimeaikoina olet muuttunut niin paljon. Varsinkin mielipiteet, tämä toimii varsinkin jos kaverisi roikkuu sinussa vanhoja asioita muistellen.

10. ole välillä myös kiltti. Vaikka kaverit ärsyttäisivät NIIIN paljon, ettet vooi kuvailla, niin muista että hekin ovat ihmisiä ja heilläkin on tunteet.

(olipa taas hieno lista).. Tuli tänään taas tuollainen tilanne, en ymmärrä. Miksi minun selviä merkkejäni, etten jaksa nähdä heitä ei  oteta tosissaan? Mulla on ongelma. Ollaan lähdössä kaveriporukalla reissuun. Mukaan lähtee kaksi ihmistä joiden kanssa oikeasti haluaisin olla siellä. Ja ihminen, joka haluaisi olla meidän kanssa. En jaksaisi tätä henkilöä, mutten voi sanoa sitä hänelle, minun kymmenen käskyänikään ei välttämättä toimi. Ja jos vain jätän hänet, tiedän että hän angstaa, eikä hänellä ole lähdössä mukaan oikeen ketään muutakaan. Okei kukaan ei taaskaan tajunnut mitään. Mutta pääpointtini oli: petänkö "parhaan"kaverini luottamuksen, jos siten saan viettää ihanan viikon, ihmisten kanssa joista oikeasti pidän?

 

Ja niin, alkuperäinen aiheeni oli. Miksen enää ole ala-asteella. Kaikki oli helppoa, sä saatoit riidellä kavereiden kanssa, ei sitä enää pysty. Sitä vaan vittuilee ja piikittelee, muttei suoraa suutu, ja saa siten asiat pian kondikseen. JA toinen, muuttuispa paraskaveri helposti. Aina sen mukaan kenen kanssa liikkuu, ja kenestä pitää eniten. Ei olis vaan se sama, josta ei pidä, ja joka on ollut paraskaveri jo vuodesta nakki. Tai no. Kyllä mä siitä sillai pidän, on meillä värikäs historia. Mutta ei nyt, näin paljon, kokoajan, ja pliis, mieluiten ei sellasta piikittelyä!:/